4 hjulsudmåling

Vi tilbyder en 4-hjulsudmåling til en pris på kun 500 kr.

​Bestil tid til en 4 hjulsudmåling og få undersøgt din bils sporing

Har du en mistanke om, at der er noget galt med din bils sporing? Trækker bilen til enten venstre eller højre, når du slipper rattet under kørslen? Så kan vi hos Møldrup-Autoservice foretage en 4 hjulsudmåling, hvor vi undersøger, om der er fejl på sporingen.

4 hjulsudmåling nær Viborg, Hobro og Skals

Vores værksted holder til i Møldrup og har dermed en central beliggenhed, hvis du kommer fra Viborg, Hobro, Skals eller omegn. For at udføre en korrekt 4-hjulsudmåling er det vigtigt at have det rette udstyr. Derfor har vi for nylig investeret i en helt ny maskine til 4-hjulsudmåling – en maskine fra Ravaglioli, som er en af de nyeste på markedet.

Med denne maskine kan vi udføre en korrekt måling på alle biler, uanset hvilken biltype, hvilken årgang og hvilket bilmærke der er tale om.​

Hvilke konsekvenser kan fejl på sporingen have?

Fejl på bilens sporing kan betyde, at din bil begynder at trække til den ene side, når du slipper rattet.

Det kan blandt andet resultere i:

  • Større slid på dækkene
  • Et højere brændstofforbrug
  • Forringet sikkerhed

Vores priser på 4 hjulsudmåling

Vi tilbyder en 4-hjulsudmåling til en pris på kun 500 kr. Til prisen foretager vi en sporing, hvor vi kan undersøge og vurdere, om der er fejl på bilen.​

Hvis det skulle vise sig, at der er en fejl, tilbyder vi naturligvis også at udbedre den efterfølgende. I så fald beregner vi et tilbud til dig, så du ved, hvor meget det kommer til at koste.

Kontakt os og hør mere om 4 hjulsudmåling

Kunne du tænke dig at høre mere, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at booke en tid på vores værksted til en 4-hjulsudmåling, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Det kan du med fordel gøre ved at ringe på telefon 26 13 66 23 eller skrive til vores e-mail moldautoservice@gmail.com. Så hører du tilbage fra os hurtigst muligt.

Service og reparation af alle biler

null

Service

Læs mere her

Læs mere her

Alle vores mekanikere er veluddannede og klarer de nævnte opgaver med stor erfaring og professionalisme. Vi tilbyder desuden konkurrencedygtige priser, når du vælger at benytte dig af vores autoværksted, ligesom vi naturligvis også sørger for at overholde alle de aftalte betingelser og leveringstider. Det er vores målsætning at fremstå som et kvalitetsbevidst værksted med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

null

Om os

Læs mere her

Læs mere her

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

​Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

​Du er altid meget velkommen til at sende en mail eller ringe.

null

Kontakt

Læs mere her

Læs mere her

Leder du efter en dygtig og kvalitetsbevidst automekaniker, og ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en af vores ydelser, er du altid meget velkommen til at kontakte vores autoværksted.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad du foretrækker. Du kan enten ringe til os på telefon 26 13 66 23 eller skrive til vores e-mail moldautoservice@gmail.com. Alternativt kan du skrive til os ved at udfylde vores kontaktformular i bunden af denne side.