Service af ruder

Få service af dine ruder hos Møldrup-autoservice.

Service af ruder på biler

Man kan få brug for service af mere end det gængse. Her ved Møldrup-autoservice tilbyder vi service af dine ruder, lige meget om det er på grund af skade eller slid.

Du finder naturligvis Møldrup-autoservice i Møldrup, men vi har også mange kunder fra Viborg, Skals og Hobro.

Sikker kørsel med service af ruder

Det er vigtigt, at din bils ruder er fri for mærker og skader. Ellers kan det både være farligt og ulovligt at køre. Er du i tvivl, om et mærke er et problem, så kan vi afgøre det for dig.

Vi reparerer naturligvis stenslag. Det kan være reparation af din rude, men er det for stort til det, så kan vi nemt og hurtigt skifte hele ruden, så du snart er tilbage på vejene igen,

Bilens andre ruder kan også trænge til service. Ved skader kan vi skifte dem, men vi kan også fikse mindre fejl. Har du problemer med træk? Det kan ofte hurtigt repareres. Det kan også være, at der er problemer med at rulle vinduerne ned eller op.

Skal vi se på dine ruder?

Vil du lave en aftale om service af ruder, så ring til os på telefon 26 13 66 23, eller skriv en e-mail til moldautoservice@gmail.com.

Service og reparation af alle biler

null

Service

Læs mere her

Læs mere her

Alle vores mekanikere er veluddannede og klarer de nævnte opgaver med stor erfaring og professionalisme. Vi tilbyder desuden konkurrencedygtige priser, når du vælger at benytte dig af vores autoværksted, ligesom vi naturligvis også sørger for at overholde alle de aftalte betingelser og leveringstider. Det er vores målsætning at fremstå som et kvalitetsbevidst værksted med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

null

Om os

Læs mere her

Læs mere her

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

​Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

​Du er altid meget velkommen til at sende en mail eller ringe.

null

Kontakt

Læs mere her

Læs mere her

Leder du efter en dygtig og kvalitetsbevidst automekaniker, og ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en af vores ydelser, er du altid meget velkommen til at kontakte vores autoværksted.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad du foretrækker. Du kan enten ringe til os på telefon 26 13 66 23 eller skrive til vores e-mail moldautoservice@gmail.com. Alternativt kan du skrive til os ved at udfylde vores kontaktformular i bunden af denne side.