Montering af dæk

Vi kan udføre alle dækopgaver på alle typer af dæk.

Montering og skift af dæk

Hvis du vil køre jævnt og sikkert, så er det vigtigt, at du har de rette dæk på bilen, og at de er korrekt monteret.

Ved Møldrup-autoservice arbejder vi med alle typer af dæk, og vores kunder kommer fra hele omegnen omkring Skals, Viborg, Hobro og Møldrup.

Vi udfører alle dækopgaver

Montering af dæk kan være montering af nye dæk, når de gamle er slidte, men vi kan også skifte mellem sommerdæk og vinterdæk. Her tilbyder vi også dækhotel, hvor vi opbevarer dine dæk sikkert, når de ikke sidder på din bil. Bestiller du nye dæk online, så kan de leveres direkte til montering ved os.

Vi arbejder med både alufælge og stålfælge, og vi kan montere alt fra lavprofil til run-flat tires, som er dæk, du kan køre til mekanikeren på, hvis du er punkteret.

Du kan desuden få lavet afbalancering og sporing af dæk ved os, så du er sikker på, at alt sidder, som det skal. VI har alt det rette udstyr.

Udover personbiler, så kan vi også ordne dæk på fx varebiler og traktorer.

Har du spørgsmål til dæk?

Ring på telefon 26 13 66 23, eller skriv en e-mail til moldautoservice@gmail.com for svar på alle dine spørgsmål.

Service og reparation af alle biler

null

Service

Læs mere her

Læs mere her

Alle vores mekanikere er veluddannede og klarer de nævnte opgaver med stor erfaring og professionalisme. Vi tilbyder desuden konkurrencedygtige priser, når du vælger at benytte dig af vores autoværksted, ligesom vi naturligvis også sørger for at overholde alle de aftalte betingelser og leveringstider. Det er vores målsætning at fremstå som et kvalitetsbevidst værksted med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

null

Om os

Læs mere her

Læs mere her

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

​Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

​Du er altid meget velkommen til at sende en mail eller ringe.

null

Kontakt

Læs mere her

Læs mere her

Leder du efter en dygtig og kvalitetsbevidst automekaniker, og ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en af vores ydelser, er du altid meget velkommen til at kontakte vores autoværksted.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad du foretrækker. Du kan enten ringe til os på telefon 26 13 66 23 eller skrive til vores e-mail moldautoservice@gmail.com. Alternativt kan du skrive til os ved at udfylde vores kontaktformular i bunden af denne side.