Aircon-service

Hos Møldrup-autoservice kontrollerer, reparerer og renser vi din aircon.

Få godt klima i bilen med aircon-service

Det er lækkert med air-condition i bilen, men når den ikke virker optimalt, så er den næsten mere til skade end gavn. Har du vænnet dig til en lun bil om vinteren og en kølig om sommeren, men fungerer det bare ikke optimalt mere?

Ved Møldrup-autoservice kan vi hjælpe kunder fra hele området omkring Viborg, Skals, Møldrup og Hobro.

Grundig service giver god luft

Ved aircon-service tjekker vi ikke bare, at alt virker, som det skal. Vi starter selvfølgelig med at teste systemet og lave kontrol af væske samt påfylde ny væske, når det er nødvendigt. Er der dele, som ikke virker, så reparerer vi dem. Det kan også kombineres med anden service af bilen.

Der er dog ekstra ting, som vi kan tjekke. Der kommer nemt fugt i en air-condition, og det kan føre til skimmelsvamp, som er meget usundt. Denne svamp kan ofte først ses, når vi er i gang med det professionelle udstyr. Vi kan lave svampebehandling, så evt. skimmel fjernes, og den kan også laves forebyggende, hvis der endnu ikke er tegn på skimmel.

Vi reparerer den gamle type 134A air-con.

Skal vi lave en aftale?

Så ring på 26 13 66 23. Du kan også skrive på moldautoservice@gmail.com.

Service og reparation af alle biler

null

Service

Læs mere her

Læs mere her

Alle vores mekanikere er veluddannede og klarer de nævnte opgaver med stor erfaring og professionalisme. Vi tilbyder desuden konkurrencedygtige priser, når du vælger at benytte dig af vores autoværksted, ligesom vi naturligvis også sørger for at overholde alle de aftalte betingelser og leveringstider. Det er vores målsætning at fremstå som et kvalitetsbevidst værksted med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

null

Om os

Læs mere her

Læs mere her

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

​Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

​Du er altid meget velkommen til at sende en mail eller ringe.

null

Kontakt

Læs mere her

Læs mere her

Leder du efter en dygtig og kvalitetsbevidst automekaniker, og ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en af vores ydelser, er du altid meget velkommen til at kontakte vores autoværksted.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad du foretrækker. Du kan enten ringe til os på telefon 26 13 66 23 eller skrive til vores e-mail moldautoservice@gmail.com. Alternativt kan du skrive til os ved at udfylde vores kontaktformular i bunden af denne side.