Servicearbejde

Er det blevet tid til, at din bil skal til syn?

Trænger bilen til en gang grundig service?

Det er vigtigt, at du jævnligt tager bilen forbi til service. Det kan være i forbindelse med syn, så du ved, at bilen går igennem, men det er også vigtigt for din egen sikkerhed.

Her ved Møldrup-autoservice tilbyder vi et lille eller stort eftersyn. Vores kunder kommer fra området ved Møldrup, Hobro, Viborg og Skals for vores gode service. Med 25+ års erfaring er du i gode hænder ved os.

Få ro på med et grundigt eftersyn

Når du sender din bil til serviceeftersyn ved os, så kan du være sikker på, at vi tjekker alt, som aftalt. Det er tjek af olie, kontrol af dæk, lygter og meget mere. VI tilbyder også sporing af dæk med 4-hjulsudmåling.

Vi kan aftale, om vi blot tjekker det basale, eller om du ønsker det store eftersyn. Du betaler altid kun for det, vi laver. Vi laver et prisoverslag, inden vi går i gang. Finder vi mere, som skal ordnes, så ringer vi altid og snakker med dig, inden vi går videre.

Vælger du os som dit faste værksted, så lærer vi din bil at kende, så vi endnu bedre kan vejlede dig.

Har du spørgsmål?

Så ring på telefon 26 13 66 23, eller skriv en e-mail til moldautoservice@gmail.com

Service og reparation af alle biler

null

Service

Læs mere her

Læs mere her

Alle vores mekanikere er veluddannede og klarer de nævnte opgaver med stor erfaring og professionalisme. Vi tilbyder desuden konkurrencedygtige priser, når du vælger at benytte dig af vores autoværksted, ligesom vi naturligvis også sørger for at overholde alle de aftalte betingelser og leveringstider. Det er vores målsætning at fremstå som et kvalitetsbevidst værksted med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

null

Om os

Læs mere her

Læs mere her

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

​Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

​Du er altid meget velkommen til at sende en mail eller ringe.

null

Kontakt

Læs mere her

Læs mere her

Leder du efter en dygtig og kvalitetsbevidst automekaniker, og ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en af vores ydelser, er du altid meget velkommen til at kontakte vores autoværksted.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad du foretrækker. Du kan enten ringe til os på telefon 26 13 66 23 eller skrive til vores e-mail moldautoservice@gmail.com. Alternativt kan du skrive til os ved at udfylde vores kontaktformular i bunden af denne side.