Service og rep af landbrugsmaskiner

Du kan trygt og sikkert lad os stå for service af dine landbrugsmaskiner.

Service og reparation af landbrugsmaskiner

Her ved Møldrup-autoservice tilbyder vi ikke blot service og reparation af biler. Vi har også mange års erfaring med at udføre dette arbejde på landbrugsmaskiner.

Maskinerne kan både repareres ved os og ude ved kunden, afhængigt af omfanget.

Vores kundebase kommer fra egnen ved Viborg, Møldrup, Hobro og Skals.

Vi klarer små og store maskiner

Det er vigtigt, at dine landbrugsmaskiner altid er i den bedste stand. Det giver både de bedste og sikreste resultater.

Vi tilbyder service på ting som:

  • Hydraulikslanger
  • Dækskifte og lapning
  • Skifte slidte skær og knive på maskiner som plove
  • Ombygning af beslag mellem forskellige maskiner
  • Smedearbejde

Du kan også få hjælpe til mange andre ting – spørg blot. Næsten alle landbrugsmaskiner kan vi reparere effektivt og hurtigt.

Vi kan hjælpe på alt fra de små hobbylandbrug til de helt store. Har du en hasteopgave, fx midt i høsten, så kan vi ofte hjælpe med det samme, så du hurtigt er tilbage på marken.

Spørgsmål til dine muligheder?

Vi svarer gerne på dem alle! Ring blot til os på telefon 26 13 66 23, eller skriv alternativt en e-mail til moldautoservice@gmail.com. Så tager vi en snak om din opgave og laver en aftale om, hvor, hvornår og hvordan den udføres bedst.

Service og reparation af alle biler

null

Service

Læs mere her

Læs mere her

Alle vores mekanikere er veluddannede og klarer de nævnte opgaver med stor erfaring og professionalisme. Vi tilbyder desuden konkurrencedygtige priser, når du vælger at benytte dig af vores autoværksted, ligesom vi naturligvis også sørger for at overholde alle de aftalte betingelser og leveringstider. Det er vores målsætning at fremstå som et kvalitetsbevidst værksted med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

null

Om os

Læs mere her

Læs mere her

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

​Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

​Du er altid meget velkommen til at sende en mail eller ringe.

null

Kontakt

Læs mere her

Læs mere her

Leder du efter en dygtig og kvalitetsbevidst automekaniker, og ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en af vores ydelser, er du altid meget velkommen til at kontakte vores autoværksted.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad du foretrækker. Du kan enten ringe til os på telefon 26 13 66 23 eller skrive til vores e-mail moldautoservice@gmail.com. Alternativt kan du skrive til os ved at udfylde vores kontaktformular i bunden af denne side.