Klargøring til syn

Vi har mange års erfaring inden for branchen og vi udfører klargøring til syn på alle bilmærker – uanset årgang.

Klargøring til syn

Hos vores autoværksted hjælper vi med klargøring af din bil til syn. Vores mekanikere undersøger din bil fra top til tå og sikrer dig på den måde, at din bil er klar til syn med de bedste forudsætninger.

Vi efterser naturligvis bilen inden vi går i gang med arbejdet, hvor vi kommer med et overslag på, hvad det vil koste. Hvis du ønsker det, er vi ligeledes behjælpelige med at køre din bil frem og tilbage fra syn, så du sparer tid og kræfter.

På den måde bliver det så simpelt som muligt for dig og du sikrer dig, at din bil er klar til syn, da den har været forbi vores dygtige mekanikere. Kontakt os for at høre mere om klargøring til syn.​

Service og reparation af alle biler

null

Service

Læs mere her

Læs mere her

Alle vores mekanikere er veluddannede og klarer de nævnte opgaver med stor erfaring og professionalisme. Vi tilbyder desuden konkurrencedygtige priser, når du vælger at benytte dig af vores autoværksted, ligesom vi naturligvis også sørger for at overholde alle de aftalte betingelser og leveringstider. Det er vores målsætning at fremstå som et kvalitetsbevidst værksted med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

null

Om os

Læs mere her

Læs mere her

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

​Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

​Du er altid meget velkommen til at sende en mail eller ringe.

null

Kontakt

Læs mere her

Læs mere her

Leder du efter en dygtig og kvalitetsbevidst automekaniker, og ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en af vores ydelser, er du altid meget velkommen til at kontakte vores autoværksted.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad du foretrækker. Du kan enten ringe til os på telefon 26 13 66 23 eller skrive til vores e-mail moldautoservice@gmail.com. Alternativt kan du skrive til os ved at udfylde vores kontaktformular i bunden af denne side.