Dækskift

Trænger din bil til dækskift?

Dækskift

Skift i årstid betyder dækskift til din bil. Det er vigtigt at du har de dæk, der passer til din bil og årstid, da det øger din sikkerhed.

​​Hos Møldrup-Autoservice har vi stor erfaring med dækskift og vi bruger gerne vores ekspertise til at vejlede dig i nye dæk til din bil. Vores mangeårige erfaring gør os i stand til at rådgive omkring dækskift til din bil uanset type og årgang.

Vi er behjælpelige med at skifte og montere dine nye dæk. Hvis du køber dine dæk hos Møldrup-Autoservice, er montering og afbalancering med i den aftalte pris.

Ved montering af dæk du selv leverer er prisen følgende

  • ​500 kr. Inklusiv moms for 4 stålfælge
  • ​620 kr. Inklusiv mons for 4 alufælge​

Kontakt os hos Møldrup-Autoservice for at få foretaget dækskift, eller hvis du har spørgsmål.​

Service og reparation af alle biler

null

Service

Læs mere her

Læs mere her

Alle vores mekanikere er veluddannede og klarer de nævnte opgaver med stor erfaring og professionalisme. Vi tilbyder desuden konkurrencedygtige priser, når du vælger at benytte dig af vores autoværksted, ligesom vi naturligvis også sørger for at overholde alle de aftalte betingelser og leveringstider. Det er vores målsætning at fremstå som et kvalitetsbevidst værksted med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

null

Om os

Læs mere her

Læs mere her

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

​Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

​Du er altid meget velkommen til at sende en mail eller ringe.

null

Kontakt

Læs mere her

Læs mere her

Leder du efter en dygtig og kvalitetsbevidst automekaniker, og ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en af vores ydelser, er du altid meget velkommen til at kontakte vores autoværksted.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad du foretrækker. Du kan enten ringe til os på telefon 26 13 66 23 eller skrive til vores e-mail moldautoservice@gmail.com. Alternativt kan du skrive til os ved at udfylde vores kontaktformular i bunden af denne side.