Dækskifte nær Viborg og Hobro

Trænger din bil til dækskift?

Dækskifte i Midtjylland nær Viborg og Hobro

Har du brug for dækskifte nær Hobro og Viborg? Så kan vi hjælpe dig.
Skift i årstid betyder dækskifte til din bil. Det er nemlig vigtigt, at du har de dæk, der passer til både årstiden og din bil, da det øger din sikkerhed på vejene.

​​Hos Møldrup-Autoservice i Midtjylland, ikke langt fra  Viborg og Hobro, har vi stor erfaring med dækskifte, og vi bruger gerne vores ekspertise til at vejlede dig i nye dæk til din bil. Vores mangeårige erfaring gør os i stand til at rådgive omkring dækskifte til din bil uanset type og årgang.

Montering og afbalancering med i pris ved køb af dæk

Vi er behjælpelige med at skifte og montere dine nye dæk. Hvis du køber dine dæk hos Møldrup-Autoservice, er montering og afbalancering desuden med i den aftalte pris.

Ved montering af dæk, du selv leverer, er prisen følgende

  • ​500 kr. Inklusiv moms for 4 stålfælge
  • ​620 kr. Inklusiv mons for 4 alufælge​

Kontakt os for et tilbud på dækskifte

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du skal have foretaget dækskifte i eller nær Viborg og Hobro, eller hvis du har nogle spørgsmål.​ Du kan fange os på: (+45) 26 13 66 23  eller mail: moldautoservice@gmail.com. Vi er eksperter i dækskifte og er også parate til at vejlede og rådgive ved behov.

Service og reparation af alle biler

null

Service

Læs mere her

Læs mere her

Alle vores mekanikere er veluddannede og klarer de nævnte opgaver med stor erfaring og professionalisme. Vi tilbyder desuden konkurrencedygtige priser, når du vælger at benytte dig af vores autoværksted, ligesom vi naturligvis også sørger for at overholde alle de aftalte betingelser og leveringstider. Det er vores målsætning at fremstå som et kvalitetsbevidst værksted med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

null

Om os

Læs mere her

Læs mere her

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

​Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

​Du er altid meget velkommen til at sende en mail eller ringe.

null

Kontakt

Læs mere her

Læs mere her

Leder du efter en dygtig og kvalitetsbevidst automekaniker, og ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en af vores ydelser, er du altid meget velkommen til at kontakte vores autoværksted.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad du foretrækker. Du kan enten ringe til os på telefon 26 13 66 23 eller skrive til vores e-mail moldautoservice@gmail.com. Alternativt kan du skrive til os ved at udfylde vores kontaktformular i bunden af denne side.