Reparation af motor

Ingen reparation er for kompliceret til vores dygtige mekanikere.

Reparation af motor

Hos Møldrup-Autoservice har vi stor ekspertise inden for reparation af motor på din bil. Vi har mange års erfaring med reparationer på motorer og vi er kompetente til at reparere din bil uanset bilmærke og årgang. Ingen reparation er for kompliceret til vores dygtige mekanikere.

Vi reparerer ligeledes motorer på en minilæsser eller traktor.

Når vi har set på din bil, får du et overslag på, hvad det vil koste at få den til at køre igen, eller om det er mere hensigtsmæssigt og billigere at finde en anden motor til din bil.

Kontakt os for at høre nærmere og få en konkret pris på reparation af din motor.​

Service og reparation af alle biler

null

Service

Læs mere her

Læs mere her

Alle vores mekanikere er veluddannede og klarer de nævnte opgaver med stor erfaring og professionalisme. Vi tilbyder desuden konkurrencedygtige priser, når du vælger at benytte dig af vores autoværksted, ligesom vi naturligvis også sørger for at overholde alle de aftalte betingelser og leveringstider. Det er vores målsætning at fremstå som et kvalitetsbevidst værksted med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

null

Om os

Læs mere her

Læs mere her

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

​Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

​Du er altid meget velkommen til at sende en mail eller ringe.

null

Kontakt

Læs mere her

Læs mere her

Leder du efter en dygtig og kvalitetsbevidst automekaniker, og ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en af vores ydelser, er du altid meget velkommen til at kontakte vores autoværksted.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad du foretrækker. Du kan enten ringe til os på telefon 26 13 66 23 eller skrive til vores e-mail moldautoservice@gmail.com. Alternativt kan du skrive til os ved at udfylde vores kontaktformular i bunden af denne side.